Velika Ivanča: Izbo suprugu dok je telom štitila dete

Zoran M. (50) iz Velike Ivanče uhapšen je jer je izbo nožem suprugu Gordanu R. (34) posle proslave prvog rođendana njihove ćerkice.

Osumnjičeni je, kako piše "Blic", nedavno izašao iz pritvora u kome je bio takođe zbog nasilja u porodici jer je već maltretirao i tukao Gordanu, ali i njenu majku.

"Gordana je prijavila nasilje i Zoran M. je uhapšen. Bio je u pritvoru i protiv njega je podignut optužni akt. Međutim, na glavnom pretresu i Gordana i njena majka, kao i svi svedoci su promenili iskaz. Tvrdili su da Zoran nije kriv, pa je protiv njega obustavljen postupak i pušten je iz pritvora", kaže sagovornik "Blica".

Ubrzo po Zoranovom puštanju iz pritvora trebalo je da obeleže prvi rođendan ćerkice. Oboma je to četvrto, ali prvo zajedničko dete. Nesrećna žena, međutim, nije ni slutila šta će se desiti posle proslave.

"Kada su rođaci otišli, Gordana je legla u krevet sa ćerkicom, a Zoran je iz čista mira uzeo nož i izbo je po telu dok je ležala. Bio je i pijan. Iako se branila od napadača, u njoj je proradio majčinski instinkt da zaštiti dete, tako da ga je zaštitila telom. Na sreću, dete nije povređeno. Ona je uspela da pozove Hitnu pomoć", kažu poznanici Gordane i Zorana.

Gordana je izgubila dosta krvi i sa teškim telesnim povredama zadržana je na lečenju u Urgentnom centru.

Mladenovačka policija je odmah uhapsila nasilnika, i njemu je određen pritvor do mesec dana.

  • čovek

    06.07.2016 12:39
    !!!
    Dokle više?!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija