Na Horgošu i Batrovcima kolone, čeka se do 45 minuta

Na graničnim prelazima na putničkim terminalima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, osim na prelazima Horgoš i Batrovci, gde se vozila zadržavaju od 30 do 45 minuta.
Na Horgošu i Batrovcima kolone, čeka se do 45 minuta
Foto: 021.rs
U pretprazničnim novogodišnjim i božićnim danima, zbog očekivano pojačanog saobraćaja, često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na putničkim ulaznim i izlaznim terminalima, uglavnom sa mađarske i hrvatske strane.
 
Zadržavanja su tada često duža od uobičajenih, a u pojedinim danima mogu biti i višesatna, saopštio je Auto-moto savez Srbije, sugerišući da se u tim danima koriste granični prelazi koji su manje opterećeni i na kojima su zadržavanja kraća.
 
Saobraćaj je ove večeri nešto umerenijeg intenziteta, dok se veći broj vozila ipak očekuje, shodno kraju vikenda, na prilaznim putevima veći gradovima.
 
Otapanje snega i porast dnevnih temperatura donose i učestale odrone koji predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji, posebno na putevima pored kamenih kosina, useka i klisura.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija