Automatski povraćaj PDV-a na bebi opremu od 1. jula

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će se od 1. jula PDV na bebi opremu automatski vraćati svim roditeljima uz roditeljski dodatak.
Automatski povraćaj PDV-a na bebi opremu od 1. jula
Foto: Pixabay
Ona je za televiziju Pink rekla da će do kraja septembra biti uvedeno da roditelji u svim porodilištima mogu da dobiju roditeljski dodatak.
 
"U ovom trenutku to se radi u Beogradu, Zrenjaninu, Leskovcu, uvodi se i u Smederevo, a do kraja septembra širom Srbije", rekla je premijerka Srbije. 
 
Brnabić je podsetila da je Savet za populacionu politiku usvojio Strategiju za podsticanje rađanja. 
 
"Samo da pokažemo građanima da smo mi njihov servis, da ne moraju više da skupljaju papire. Mi smo tu za vas, mi smo vaš servis", kazala je Brnabić.
  • Gladius et anus

    15.03.2018 10:42
    Maximus
    1.април је тек за који дан. Какав црни повраћај ПДВ-а! Лова када се узме, нема те силе која ће да је врати сиротињи раји. Пензионери су нам најбољи пример за то

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.