"Ne razmatra se prodaja Telekoma"

Ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je da Vlada Srbije za sada ne razmatra da proda "Telekom" kako bi popunila manjak u budžetu.

Ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je da Vlada Srbije za sada ne razmatra da proda "Telekom" kako bi popunila manjak u budžetu.

"Ta opcija se, za sada, ne razmatra", rekao je Ljajić. Prema njegovim rečima, ideja je da se "Telekom" modernizuje i profesionalizuje menadžment kako bi kompanija izdržala konkurenciju.

Ljajić je rekao da Vlada Srbije za septembar sprema paket antikriznih mera koje će podrazumevati radikalnu štednju države i prebacivanje tereta krize na bogate.

Upitan da li će u paketu antikriznih mera biti i povećanje poreza na dodatu vrednost (PDV), Ljajić je kazao da je to krajnja mera, ali da je sigurno da neće biti povećanja PDV na hranu. "Da li će se ići na podizanje stope na 20 odsto, Vlada će odlučiti nakon detaljne analize da li je to jedini način da se ostvare dodatni prihodi", rekao je Ljajić.

  • janko

    15.08.2012 18:11
    ne razmatra se prodaja
    poklonice se bratji rusima
  • promatrač

    15.08.2012 10:49
    da se "Telekom" modernizuje i profesionalizuje menadžment

    Pametnome dosta!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija