Vučić: Uskoro rezultati istrage o ATP Vojvodini

Potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da uskoro očekuje rezultate istrage u predmetima Razvojne banke Vojvodine, ATP "Vojvodina" i Fonda za kapitalna ulaganja.
Potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da uskoro očekuje rezultate istrage u predmetima Razvojne banke Vojvodine, ATP "Vojvodina" i Fonda za kapitalna ulaganja.

"Možda za nijansu pre se stigne do kraja istrage po pitanju ATP "Vojvodine", ali očekujem brzo rezultate i oko Razvojne banke Vojvodine i Fonda za kapitalna ulaganja", izjavio je Vučić.

On je istakao da je bilo "čudnih stvari" u istrazi ovih preduzeća jer, prema njegovim rečima, nekoliko meseci je bilo potrebno da nadležni državni organi dobiju PO (akt tužilaštva za prikupljanje obaveštenja) za ulazak u određene firme.

  • panonius

    24.01.2013 17:24
    a ko plaća ??
    Nego , ko će da plati ovu predstavu u bilo kojoj varijanti ??
    Mnogo mi bazdi da će plebs platiti (svako po malo) iz budžeta , iliti narod , koji ista sirotinja finansira putem poreza i doprinosa.
    Hajde da se već jednom utvrdi odgovornost za ovaj slučaj i da recimo , gradonačelnica na primer (ako je makar malo odgovorna), iz svog džepa plati štetu (da li je na vreme preletela !??).
    O korupciji u ovom cirkusu ne smem da mislim!?
    Ako ugovor nije redu (sporan) , pravnika za ja.a .(mada mislim da se on nije pitao)
    Na žalost , jedino vidim na TV da su članovi pojedinih klanova osuđeni , mile dragić šeta se na slobodi , davinić ne zna šta je satelit (ko snosi štetu za njihovo grabuljanje...?) a tek ostali ! Trulo je u zemlji Danskoj.
    Znači , pođimo od prve rečenice...
  • SAKI

    24.01.2013 12:46
    Sto pre se stanica resi i kazne krivi pre ce moci da se vidi cemu to moze da sluzi da ne stoji tamo kao vila promaja.
  • Smart

    24.01.2013 12:13
    ?!
    Zašto neko misli da se Maja spasla ulaskom u SNS? Pa je l moguće da neko misli da će je Vučić štititi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija