Ubio devojku, pa pucao sebi u glavu

Večeras oko 18.40 časova kod Železničke stanice Zemun Polje, tridesetogodišnji Đ. J. ubio je devojku D. T. (25) i potom pucao sebi u glavu.
Večeras oko 18.40 časova kod Železničke stanice Zemun Polje, tridesetogodišnji Đ. J. ubio je devojku D. T. (25) i potom pucao sebi u glavu.

On je sa teškim povredama prevezen na Reanimaciju bolnice u Zemunu. Tragedija se dogodila u parkiranom automobilu "opel astra" nedaleko od Železničke stanice beogradskog naselja Zemun Polje.

Prema dosad poznatim podacima, muškarac je pucao ženi u glavu i ona je preminula na licu mesta, dok hitac koji je potom ispalio u sebe nije bio fatalan. Svedoci kažu da su se čula samo dva pucnja. Đ. J. je sa teškim povredama dopremljen na Odeljenje reanimacije Zemunske bolnice, gde se lekari bore za njegov život.

Nezvanično se saznaje da su mladić i  devojka do danas živeli zajedno, ali motivi ove tragedije i precizni podaci o identitetu žrtava još nisu poznati i uviđaj je još u toku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.