Čedomir Jovanović i bivši članovi URS-a prave savez

Srbija će do kraja meseca dobiti zaokruženu političku organizaciju koja će biti politička alternativa aktuelnoj vladi, izjavili su danas lider LDP Čedomir Jovanović i čelnici bivšeg URS-a Veroljub Stevanović i Boško Ničić.
Srbija će do kraja meseca dobiti zaokruženu političku organizaciju koja će biti politička alternativa aktuelnoj vladi, izjavili su danas lider LDP Čedomir Jovanović i čelnici bivšeg URS-a Veroljub Stevanović i Boško Ničić.

Kako su naveli, politički savez činiće i parlamentarne stranke, a otvoren je i za nevladine organizacije i sindikate kao i sve one koji osećaju koliko je ozbiljan trenutak u kojem se Srbija nalazi.

Naglašavajući da je reč o okupljanju za Srbiju, Jovanović je rekao da o novoj političkoj alternativi danas je razgovarano u Kragujevcu sa predstavnicima iz Šumadije i istočne Srbije jer, kako je naveo, bez njih nije moguće menjati Srbiju.

"Očekujem da ćemo do kraja meseca imati zaokruženu političku organizaciju sa jasnim merama koje su odgovor na akutne probleme u državi, ali i koje su izraz naše sposobnosti i ambicije da utičemo na rešavanje krupnih političkih problema", rekao je Jovanović i dodao "jesen je vreme u kojem će Srbija teret podići ili će pod njim pasti".

"Pucaju nasipi javnih finansija" i na kraju godine imaćemo istorijski deficit, ogroman javni dug, privreda nam stoji, a komplikovani su i nezdravi odnosi u našem društvu. Zbog svega toga potrebno je da se zajedno organizujemo i zatražimo podršku tradicionalnih birača, ali i onih koji me do sada nisu razumeli, a za njihove interese se borimo, rekao je Jovanović.

Objašnjavajući da se formira politička alternativa Vučićevoj vladi, Jovanović je rekao da Vučiću treba reći na vreme da greši, a da društvo više ne sme da plaća greške koje je plaćalo do sada. Bivši čelnik URS-a i predsednik Zajedno za Šumadiju u osnivanju Veroljub Stevanović izjavio je da ideja o okupljanju političke alternative nije priča o liderstvu već o okupljanju za Srbiju.

"Razgovarao sam i sa Tadićem, a otvoreni smo i za sve druge koji imaju vremena da o svemu tome presude", rekao je Stevanović. Predsednik stranke u osnivanju "Živim za krajinu" Boško Ničić je rekao da je veliki broj ljudi spreman da se priključi novoj političkoj alternativi čim budu definisani njeni polazni programski ciljevi. Ničić je dodao da je pozvao ljude koji su sarađivali sa URS-om a koji vode gradove i opštine, kako bi se priključili novoj političkoj alternativi.

  • panonius

    18.06.2014 09:51
    klozet šolja...
    povuci vodu već jednom !!! Ali ima ih svih dimenzija pa šolja ne guta !!!!!!
    Idi dechko nešto STVORI - a ne da prdiš permanentno... Smara dechko. Potrošena municija.
  • Animator

    17.06.2014 17:25
    A taman se juče zapitah...
    ...gde je Čeda, čoveče? :)
  • LELEEEE

    17.06.2014 16:57
    kuku
    hahahahaaaa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija