Povređen policajac na motociklu

U Futogu je oko 11 časova u saobraćajnoj nezgodi povređen policajac koji je bio na motoru.

U Futogu je oko 11 časova u saobraćajnoj nezgodi povređen policajac koji je bio na motoru.

U novosadskoj policiji kažu da je policajac povređen kada je ispred njega na ulici izleteo auto, čiji vozač nije poštovao prvenstvo prolaza.

Prilikom sudara policajac je zadobio lakše povrede, prenosi Novosadska televizija.

Obavljen je uviđaj, a dalja istraga će utvrditi tačne uzroke nezgode.

  • ČIKA DULE *****

    17.01.2020 18:14
    SAVA POLOVINSKI jE OSTAO CARKa
    Ovakvi nam trebaju. Stroga policija = RED i MIR = Sigurni i bezbedni građani. Kazne i osiguranja povisiti za 500% u sledeće 4 godine za SVE koji zgreše 2 puta u 3 godine.Najbolje se uči kad te dobro opale po novčaniku. Imam dozvlu od 1963 godine a nemam ni jedan prekršaj ili udes mojom greškom. NAJVAŽNIJE ++ Poštuj brzinu ++ signaliziraj ++ DRŽI JEB.NO RASTOJANJE ++ AKO POPIJEŠ pozovi TAXI ili prijatelja
  • Lala

    23.07.2014 17:53
    onomad...
    Sava Polovinski na motoru BMW, jurio za prestupnikom koji je vozio APN-4 sa rezonom (zakonom zabranjenom auspuhom koji nije bio po JUS-u)prosuo se kod mornarice na krivini kao kifla..inace je Sava bio dobar prema tebi koliko si ti bio dobar prema njemu
  • ww

    23.07.2014 15:47
    garant je to onaj sto mi je pisao kaznu samo zato sto sam stao na minut da kupim kiflu u pekari! stigla ga je kletva i opomenula ga da ne dira jadni narod vec lopove!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija