Konkurs za nabavku medicinske opreme i nove zdravstvene objekte

Javni konkurs za nabavku medicinske opreme, opremanja, sanaciju i izgradnju zdravstvenih objekata raspisan je danas za sve zdravstvene ustanove u Vojvodini, a biće otvoren do 6. aprila.
Javni konkurs za nabavku medicinske opreme, opremanja, sanaciju i izgradnju zdravstvenih objekata raspisan je danas za sve zdravstvene ustanove u Vojvodini, a biće otvoren do 6. aprila.

Uprava za kapitalna ulaganja obezbedila je 400 miliona dinara za ova ulaganja. Za finansiranje i sufinansiranje nabavke medicinske opreme predviđeno je 270 miliona dinara, a za izgradnju, rekonstrukciju i sanaciju objekata zdravstvenih ustanova predviđeno je 130 miliona dinara.

"Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zdravstvene zaštite jeste podrška projektima koji će omogućiti kontinuirano pružanje zdravstvene zaštite koja je jednako dostupna svim građanima, ali i poboljšanje uslova rada u zdravstvenim ustanovama čime se doprinosi očuvanju i unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite na teritoriji Vojvodine", navodi se u saopštenju Uprave za kapitalna ulaganja.

Detaljne informacije o objavljenom konkursu, načinu i rokovima prijave mogu se pronaći na linku.

  • Manjina 57

    25.03.2015 21:08
    Da ne prođe i ovaj konkurs kao onaj tender za aparate za onkologiju, pa za koju godinu da tražimo "di su naše pare"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina