Ruma: "Panonska škola unapređenja zdravlja" od sutra u Kulturnom centru

Prvi stručni skup "Panonska škola unapređenja zdravlja" održaće se u petak 11. septembra u Kulturnom centru "Ruma".
Prvi stručni skup "Panonska škola unapređenja zdravlja" održaće se u petak 11. septembra u Kulturnom centru "Ruma".

"Reforma primarne zdravstvene zaštite – kuda i kako dalje?" je tema prvog seminara koji počinje sutra u 10 časova. Predavači i učesnici ovog skupa su stručnjaci iz Ministarstva zdravlja, zatim Instituta "Batut", Instituta za javno zdravlje Vojvodine i ostalih zdravstvenih ustanova.

Drugi seminar iz ovog ciklusa je "Uloga medija u odgovornom izveštavanju o zdravstvu" koji će biti održan 25. septembra. Na ovom skupu će učestvovati predstavnici domova zdravlja u Srbiji, PR službi i predstavnici medija, kao i predstavnici Ministarstva zdravlja, Instituta "Batut" i Fakulteta organizacionih nauka.

Ovaj skup organizuju Dom zdravlja "Ruma" i Opština Ruma pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina