VIDEO: Banci "isplatio" dug balegom

Jedan poljoprivrednik iz Sibira istovario je kolica puna đubriva ispred banke, objasnivši da je to njegov način plaćanja duga, prenosi "Russia Today".

Jedan poljoprivrednik iz Sibira istovario je kolica puna đubriva ispred banke, objasnivši da je to njegov način plaćanja duga, prenosi "Russia Today".

Aleksandar Bakšaev je rekao da je tim postupkom želeo da protestuje protiv banaka. On je na gomilu konjske balege ispred ulaza u filijalu "Sberbanke" postavio i transparente na kojima piše "Banke su narodni neprijatelji" i "Dole dužničko ropstvo".

"Postoji samo jedan način izlaska iz bilo kog oblika ropstva – a to je pobuna. Ovo je, pretpostavljam, mekana i topla, pomalo smrdljiva vrsta pobune, ali ne previše, đubrivo je smrznuto", rekao je Bakšaev.

Naveo je da nema da plati novac koji duguje banci i da su ga zbog dugova i pretukli. Istovremeno je kažnjen zbog toga što je u dvorištu imao gomilu đubriva.

"Da ne bi propalo đubrivo, doneo sam ga ispred banke. Ja nemam novca, pa mogu da mi uzmu imovinu", rekao je Bakšaev. Nakon što je balega uklonjena ispred banke, o incidentu je obaveštena policija.

  • Burga

    14.02.2015 22:37
    Pa niko ga nije bio po ušima da se zadužuje. Najlakše je tako - uzmemo svi pare, a niko da ne vraća
  • realan

    14.02.2015 15:39
    ih...
    ...kad bi se u tome moglo isplacivati ,"Vojvodjani" nikad ne bi bili duzni...starih konja kol'ko vol'es... :)
  • 14.02.2015 14:35
    Seljana a dok je trosio pare nije balegario.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.