Suđenje zbog krađe skupocene viršle

Britanski sudija koji je vodio postupak protiv jednog mladića za krađu nije mogao da sakrije iznenađenje cene ukradene robe - viršle u lisnatom testu.
Britanski sudija koji je vodio postupak protiv jednog mladića za krađu nije mogao da sakrije iznenađenje cene ukradene robe - viršle u lisnatom testu.

 

"Tri funte (4 evra) za rol viršlu? Mora da je bila gastronomsko čudo!", kazao je u neverici sudija Filip Stejtmen.

Kako prenosi list "Telegraf", vinovnik krađe, 19-godišnji mladić, uhapšen je prošlog decembra nakon što je iz jedne benzinske pumpe ukrao pecivo i pojeo ga.

Sudija Stejtmen je mladog lopova kaznio novčanom kaznom od 25 funti i naložio mu da vlasniku benzinske pumpe nadoknadi novac za ukradenu rol viršlu.

"To će biti najskuplja rol viršla koju ćeš ikada pojesti", poručio mu je sudija.

  • Sofi

    15.05.2015 09:00
    Siroto dete
    Pa, bio je jako gladan, ali nije morao na sud, mogli su mu traziti odmah na benzinskoj pumpi da plati i gotovo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.