Pivo sa steroidima za Olimpijske igre

Škotski pivari su napravili pivo sa steroidima koje će moći da se kupi samo u toku Olimpijskih igara.
Škotski pivari su napravili pivo sa steroidima koje će moći da se kupi samo u toku Olimpijskih igara


Škotska pivara "Brudog" napravila je pivo koje sadrži osam supstanci koje su zabranjene na Olimpijadi jer poboljšavaju sportske rezultate. Pivo je nazvano "Ne obazirite se na anabolike" i sadrži steroide, kreatin, guaranu, ginko, voće lici, orah kola, čaj mača i prah maka.

Ipak, portparol ove pivare je izjavio da su steroidi korišćeni samo u probnoj verziji ovog piva, te da verzija u prodaji nije sa pravim anabolicima.

Jedan od vlasnika ove pivare, Džejms Vat rekao je da je cilj ovog piva da ukaže na površnost sponzorstva na Olimpijskim igrama. Govori da iako ovo pivo nije ilegalno, dočekano je sa neodobravanjem. Vat to smatra licemernim, jer brojne sportske manifestacije za sponzore imaju lance restorana brze hrane i poznate pivare.

Ograničena serija ovog pića će moći da se poruči sa sajta pivnice "Brudog", a cena jedne flaše je pet funti. (Ivona Temešberger)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti