VIDEO: Jehovini svedoci o štetnosti masturbacije

Namera im je bila da i gluvoneme upozore da je masturbacija štetna, ali znakovni jezik ume da bude i te kako provokativan.
Namera im je bila da i gluvoneme upozore da je masturbacija štetna, ali znakovni jezik ume da bude i te kako provokativan.

Religijske dogme i seksualne slobode su oduvek u sukobu. Sve što ima veze sa seksom nije baš prihvatljivo, pa su tako i Jehovini svedoci u želji da i gluvoneme upozore da je masturbacija greh, napravili "edukativni video" koji je za kratko vreme postigao neverovatnu gledanost.

Zašto je video postao popularan? Pa, znakovni jezik je ponekad veoma bukvalan, a neko se dosetio i da u video doda muziku i sada na Internetu postoje desetine verzija sa različitim muzičkim podlogama.

Pokušajte da se ne nasmejate, ako možete.

  • tnt

    18.09.2012 15:20
    dislajk
    Slobodno dislajkujte jer sam na pravom putu, a vi se plasite ISTINU pred Bogom. Dovoljno je da vas pitam koji ste put izabrali.
  • Andrija Šrek

    17.09.2012 17:37
    ...
    Božemesačuvaj, šta sve u toj Bibliji piše...;-))
  • tnt

    15.09.2012 18:25
    Biblija ili atesta?
    Pitaj pravoslavne i katolicke svestenike u kojoj Bibliji se nalazi ta tema, ako ne znate ili ne citate Bibliju ili ste protiv Boga.
    Ako vam je ovo smesno ne bi me cudilo da ste uz pedofiliste!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.