Upao na sopstvenu sahranu

Brazilac Gilberto Araužo šokirao je svoju rodbinu i prijatelje kada se 22. oktobra živ i zdrav pojavio na sopstvenoj sahrani u Sao Paolu.
Brazilac Gilberto Araužo šokirao je svoju rodbinu i prijatelje kada se 22. oktobra živ i zdrav pojavio na sopstvenoj sahrani u Sao Paolu.

Četrdesetjednogodišnji Gilberto Araužo navodno je preminuo u nedelju. Kada je beživotno telo nepoznatog lica pronađeno u blizini auto-perionice, Gilbertov brat pozvan je u mrtvačnicu da identifikuje leš.

Hoze Markos Araužo potvrdio je policiji da je u pitanju njegov brat koji je radio kao perač automobila. Međutim, u pitanju je bio Gilbertov kolega sličnog izgleda čije je telo Gilbertova porodica uredno pripremila za sahranu.

"Obe osobe zaposlene su u perionici automobila i veoma su sličnog izgleda", kazao je policijski inspektor Roberto Lima. "Nekoliko časova pre sahrane porodični prijatelj video je na ulici Gilberta i rekao mu da ga upravo u tom trenutku porodica oplakuje, misleći da je mrtav", objasnio je Lima.

Kada se u ponedeljak pojavio na svojoj sahraniGilberto je šokirao porodicu i prisutne. Nekoliko njih se onestvestilo a brojni su pobegli misleći da je u pitanju njegov duh.

"Neizmerno sam srećna! koja majka ne bi bila srećna kada bi joj rekli da njen sin nije preminuo već da je živ i zdrav", kazala je Gilbertova majka Marina Santana.

  • Maratonac

    25.10.2012 09:31
    Ovo me podseća na scenu s groblja iz filma Maratonci trče počasni krug: "Dobro veče!"
  • Laki

    25.10.2012 06:58
    Pokojni Toza
  • carls tejlor

    24.10.2012 21:09
    oduvek su sahrane bile pune smeha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti