Protest protiv smaka sveta u Sarajevu

Grupa okupljena na Fejsbuku zakazala je za 21. decembar miran protest u Sarajevu protiv smaka sveta koji je najavljen na taj dan, na osnovu kalendara Maja koji se završava upravo tog dana.
Grupa okupljena na Fejsbuku zakazala je za 21. decembar miran protest u Sarajevu protiv smaka sveta koji je najavljen na taj dan, na osnovu kalendara Maja koji se završava upravo tog dana.

Grupi je za kratko vreme pristupilo više od 200 ljudi i njihov broj raste, a organizatori protesta tvrde da će skup biti najavljen policiji.

"Ne želimo smak sveta u BiH, a pogotovo ne u Sarajevu. Šta će to nama? Ionako imamo previše problema, nema logike", kaže se u najavi protesta.

Iako se verovatno radi o šaljivom odgovoru na histeriju vezanu za smak sveta, koja je zahvatila planetu, pa čak i kanal National Geographic, koji većinu programa poslednjih dana posvećuje toj temi, uz odbrojavanje "do kraja sveta".

Biće zanimljivo videti da li će se u sredu u 14 sati iko pojaviti pred BBI Centrom tražeći da smak sveta zaobiđe Sarajevo.

  • Tm

    18.12.2012 15:38
    anketa na ulici "Ma nema logike da bude smak svijeta"

    http://www.youtube.com/watch?v=Jb87okeVaFM
  • Zemo

    18.12.2012 06:17
    Dodje smak sveta ubosnu, okrene se i kaze "au, izgleda da sam ovde vec bio"
  • Pixie

    17.12.2012 23:02
    Fallout
    Svidja mi se Fallout slika za temu. Makes you wonder.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.