Restoran za "sirote, iznurene" roditelje

U američkoj državi Virdžiniji prošle nedelje otvoren je riblji restoran u kome je pristup zabranjen deci i tinejdžerima.
U američkoj državi Virdžiniji prošle nedelje otvoren je riblji restoran u kome je pristup zabranjen deci i tinejdžerima.

Nijednoj osobi mlađoj od 18 godina nije dozvoljeno da pređe prag ovog ugostiteljskog objekta i naruči jelo, a razlog tome je želja vlasnika da "sirotim, iznurenim" roditeljima da priliku da se malo opuste i odmore u prijatnom ambijentu, bez dečije graje.

"Roditeljima je povremeno potreban predah, i to ne samo predah od vlastite dece, već dece uopšte", kazao je vlasnik restorana Majk Anderson, koji i sam ima troje dece.

"Pomislili smo da bi bilo lepo imati mesto gde bi mladi roditelji mogli da se okupljaju", kazao je on listu "Tudej".

Prilikom otvaranja restorana, koji se nalazi u mestu Aleksandrija, nedaleko od Vašingtona, većina klijenata je pozdravila ideju da se deci zabrani pristup lokalu, ali je u široj javnosti koncept prilično loše dočekan.

Reagujući na kritike, Anderson je rekao da poseduje još dva restorana u kojima su deca dobrodošla i podsetio da većina restorana, iako se tako ne reklamiraju, nerado prihvataju decu.

"U većini restorana nema visokih stolica, nema jelovnika prilagođenih deci, nema bojica. Mi smo barem iskreni", objasnio je on.

  • sosa

    11.06.2013 13:26
    @Anobnimus
    Ajd ne pali ljude...
    A ako se stvarno ne zezaš, a još uvek se nadam da se zezeš, gledaj da uplatiš mesto u Oazi na vreme..da ima ko čašu vode da ti doda kad zanemoćaš...
  • 11.06.2013 04:11
    Nisam ciničan, nemam decu, niti planiram da ih imam. I o kakvom hororu pričate, kad svi vi to namerno radite samo da biste upali preko reda?
  • maky

    10.06.2013 20:48
    podržavam
    Imam dvoje odrasle dece i podržavam ideju, danasnja deca su nevaspitana užas jedan. Zašto nekom smeta ako ja ne želim da sedim u restoranu i slušam histerično deranje nekog deteta, moja stvar.Postoji milion restorana gde mogu deca pa idite tamo a pustite nas da uzivamo bez Vase dece

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti