Batler: "Nervirao sam predsednika Srbije"

Slavni holivudski glumac Džerard Batler bio je gost na humanitarnoj Gala večeri Novaka Đokovića, gde je izjavio da se predsednik Nikolić par puta "trgnuo" kad je on viknuo, piše "Press".
Slavni holivudski glumac Džerard Batler bio je gost na humanitarnoj Gala večeri Novaka Đokovića, gde je izjavio da se predsednik Nikolić par puta "trgnuo" kad je on viknuo, piše "Press".

Mnogi su se pitali da li su Džerard i Bredli Kuper uopšte znali ko sedi ispred njih, a Batler tvrdi da jesu. Slavni glumac je rekao da nije razgovarao sa Nikolićem, ali da misli da ga je tokom meča nervirao.

"Malo sam ga nervirao jer imam jak glas, a na meču sam se dosta drao. Mislim da se i trgao nekoliko puta", kaže Batler.

Glumac je izjavio da se divi Đokovićevom humanitarnom radu, ali da, kao Škot, uvek navija za Endija Marija.

  • Aleksa

    11.07.2013 02:37
    @ Braveheart
    Kasno si procitao biografiju glumca.

    Inace kada glumis u filmu, sa budzetom od $65 miliona (za film 300)mislim, mislim da si dovoljno poznat.

    A sto se Lady Gage tice, 2.2 milijarde pregleda kanala YouTube, takodje, mislim da dovoljno govori o tome koliko je poznata. Ukoliko ne, ima 2.7 miliona pratioca na kanalu. Skoro vise nego celo glasacko telo Srbije!

    A gospodin master... pa.. sta reci!

    :)

  • Braveheart

    10.07.2013 17:50
    Batler ima 43 godine, počeo da glumi pre 15 godina. Nikavo glumačko ni umetničko dostignuće. Teška komercijala, poput filma 300, a koji je na nivou trejlera za 3D igricu. Ako to nekog definiše kao "slavnog holivudskog glumca", onda sam ja balerina. On je wannabe slavni glumac tj. "attention whore" po karakteru, pa se zato i glupira na svaki mogući način u javnosti da bi paparaci imali šta da slikaju i žuta štampa o čemu da piše. Ako je on "slavan" glumac, onda je Lady Gaga "slavna" pevačica, ili ako hoćete, isto koliko je i ovaj ispod "master".
  • pawlle

    10.07.2013 17:42
    cini se da toma diploma nema pojma gde se obreo, ne zna sta ga je snaslo, nesrecnik

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.