Predebeo za Novi Zeland

Novozelandske vlasti saopštile su kuvaru iz Južnoafričke Republike Albertu Bujtenhuisu da je predebeo da bi živeo u toj zemlji.

Novozelandske vlasti saopštile su kuvaru iz Južnoafričke Republike Albertu Bujtenhuisu da je predebeo da bi živeo u toj zemlji.

Zvaničnici imigracione službe rekli su da Bujtenhuis, koji je težak 130 kilograma, nema "prihvatljiv standard zdravlja". On se sada suočava sa proterivanjem, uprkos tome što je smršao 30 kilograma od kako se doselio u grad Krajstčerč pre šest godina.

Na Novom Zelandu je stopa gojaznosti među najvišim na svetu, budući da je gotovo 30 odsto stanovništva predebelo.

Kuvarova supruga Marti rekla je da do sada nisu imali problema pri obnavljanju radne vize, ali da im je sada odbijeno produženje zbog Bujtenhuisove gojaznosti. "Ironično je to što je on bio mnogo teži prilikom prvog medicinskog pregleda, tokom ulaska na Novi Zeland", rekla je ona.

  • аууу

    27.07.2013 15:19
    каква дискриминација ју ју ју...P
    шта њих брига колко човек има кила, уосталом има она наша, кувар који није дебо није добар кувар :)
  • jatzans

    27.07.2013 12:53
    Ma samo im je dosadno.
  • 27.07.2013 12:49
    Koja providna izmisljotina.
    Ne zele da kazu da ga ne prihvataju, kao osobu, i to koja pri dolasku na N.Zeland bila deblja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti