FOTO: Mrzovoljna maca u reklami za mačiju hranu

Najpopularnija maca na internetu, Mrzovoljna mačka (Grumpy Cat) postaće zaštitno lice popularne hrane za mačke "Friskis".
Najpopularnija maca na internetu, Mrzovoljna mačka (Grumpy Cat) postaće zaštitno lice popularne hrane za mačke "Friskis".

"Uz pomoć Mrzovoljne mačke približićemo se novim vlasnicima mačaka. Ironično, ona svojim likom izaziva osmehe, čak iako ste bolesni ili ste imali loš dan", rekao je brend menadžer firme "Friskis".

Mrzovoljna mačka, čije je pravo ime Tardar Sos, postala je internet senzacija, nakon što je prošle godine njena vlasnica Tabata Bandsen postavila njenu sliku na sajt "Reddit".

Zahvaljujući svom licu koje, zbog poremećaja u rastu - dvarfizma, izgleda kao da je uvek namrštena, ova mačka na Fejsbuku ima više od milion obožavalaca.

Može se videti na brojnim snimcima, fotografijama i fotomontažama koje su preplavile društvene medije.

Mrzovoljna mačka će dobiti nagradu za životno delo na ceremoniji posvećenoj najboljim snimcima sa mačkama. "On je veoma zauzeta. Prvo što će uraditi za nas jeste primanje nagrade za životno delo", rekla je portparolka Friskisa.

  • Šaljivdžija

    19.09.2013 13:25
    haha
    Nagradu za životno delo hahahaha
  • aic

    19.09.2013 13:11
    ''Ona je veoma zazuzeta.'' Hahahahaha!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti