Bivši kanadski ministar: Postoje 4 vrste vanzemaljaca

Pol Helier (90), nekadašnji kanadski ministar odbrane, tvrdi da najmanje četiri vrste vanzemaljaca već hiljadama godina posećuju našu planetu, ali da su u poslednje vreme oni prilično zabrinuti.

Pol Helier (90), nekadašnji kanadski ministar odbrane, tvrdi da najmanje četiri vrste vanzemaljaca već hiljadama godina posećuju našu planetu, ali da su u poslednje vreme oni prilično zabrinuti.

On je za TV-stanicu "Rusija danas" izjavio da postoji "duga istorija" NLO-a i da su aktivnosti vanzemaljaca povećane poslednjih nekoliko decenija, tačnije od momenta kada smo proizveli atomsku bombu.

Helier takođe tvrdi da su vanzemaljci "vrlo zabrinuti zbog mogućnosti da nuklearno oružje ponovo bude upotrebljeno, jer je svemir jedinstven, pa to ne utiče samo na nas, već i na druge vrste u njemu". "Oni se mnogo boje da bismo mogli biti dovoljno glupi da ponovo počnemo upotrebljavati atomsko oružje. To bi bilo veoma loše i za nas i za njih", rekao je Helier koji je po obrazovanju inženjer, ali ga smatraju komentatorom i političarem sa veoma dugom i impresivnom karijerom.

On je na poziciji kanadskog ministra odbrane bio 60-tih godina prošlog veka - tokom "Hladnog rata" i već niz godina upozorava da "nismo sami u svemiru".

  • 04.01.2014 12:27
    Bas su jake ove droge u Kanadi.
  • Ivy

    03.01.2014 20:09
    S.O.S.
    Dobrovoljac za NLO otmicu, javljam se!
  • qwertz

    03.01.2014 18:29
    Super
    Sad mi se opet gleda Torchwood... ili možda Dosije X

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.