Njegov mali penis izazvao smeh porote

Tokom suđenja Britancu Maksu Klifordu naizgled nije bilo apsolutno ničeg smešnog, ali vest o njegovom slučaju dospela je u strane medije zahvaljujući smehu porotnika.
Tokom suđenja Britancu Maksu Klifordu naizgled nije bilo apsolutno ničeg smešnog, ali vest o njegovom slučaju dospela je u strane medije zahvaljujući smehu porotnika.

U pitanju je 70-godišnjak, koji je kao PR stručnjak radio za poznate i slavne, optužen da je seksualno napastvovao čak sedam žena '80-ih godina prošlog veka. A ovog utorka poslepodne jedna od njegovih žrtava, koja je u trenutku navodnog napada 1983. imala samo 17 godina, uzrokovala je svojim komentarom o njegovom penisu salvu smeha među porotnicima koji toliko nisu mogli da se kontrolišu, da je suđenje nakratko prekinuto jer su zamoljeni da izađu iz sudnice kako bi se smirili.

Spomenuta žena koja je svedočila, u trenutku napada bila je model u usponu, a kazala je da ju je Kliford zaključao u svojoj kancelariji, dirao i pokušao da primora na oralni seks. Prethodno je porota mogla čuti i da je njegov penis "sićušan", tačnije, ne veći od pet centimetara u erekciji.

A "pogubni" trenutak za porotu bio je kad je žrtva rekla da je mislila da je on "obdaren i da je njegov penis vrlo velik": "Pre njegovog videla sam samo jedan, nikad nisam videla penis iz tolike blizine i u takvoj situaciji. Imam mala usta. Stvarno, to mi zubar uvek govori...".

Nakon što se porota vratila nakon pauze, sudija je rekao: "Neizbežno je da u ovakvom slučaju, kad se opisuju detalji, članovi porote prasnu u smeh. Sećam se jednog jako dosadnog slučaja u kojem smo (ja tad nisam bio sudija) bili jednostavno bespomoćni i sudija je imao suze u očima pa je svima trebalo više od 25 minuta da se oporave. Ali, ne smemo zaboraviti da je ovo sud i da se bavimo ozbiljnim optužbama te poštujući svedoke i ostatak ljudi u sudnici morate naučiti da ne reagujete na ono što se događa."

Kliford je na sudu zbog 11 pojedinačnih napada na sedam žena i devojčica. Sve poriče.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.