Sekirom razlupao tuđa kola parkirana na njegovom mestu

Gnevan što je tuđi automobil parkiran pred ulazom u njegovu garažu, vlasnik jedne kuće u Buenos Airesu ga je razlupao sekirom.
Gnevan što je tuđi automobil parkiran pred ulazom u njegovu garažu, vlasnik jedne kuće u Buenos Airesu ga je razlupao sekirom.

Pedesetogodišnji vlasnik kuće u bogataškom naselju Rekoleta, naljutio se jer je tuđi auto bio pred ulazom u garažu uprkos znaku "Ne parkiraj". Pošto je auto tamo stajao neko vreme, vlasnik kuće je izašao sa sekirom i razlupao ga.

"Razbio je prozore, haubu, gepek, sve", rekao je njegov sused i dodao da se gnevni vlasnik kuće "lako ljuti i komšije se žale na njegovo ponašanje".

  • Markantan lik

    05.11.2014 11:16
    Došlo i meni više puta...
    Ali nisam! Prvo, čovek nije polupao auto na mestu gde je dozvoljeno parkiranje nego na mesto ulaska u garažu. Osnovni vid nekulture je da se neko parkira nekom ispred ulaza u garažu, kuću... Ne opravdavam način rešavanja problema, ali dođe čoveku žuta minuta.
  • ja

    04.11.2014 22:55
    Ovde lome brisace, kidaju retrovizore i slicno, ako parkiras na "njihovo" mesto koje su obelezili npr. gajbicom. Obicno parking mesto.
  • 04.11.2014 21:09
    Dođite na Novo naselej, da vidite kako stanari "štite" SVOJA parking mesta ispred zgrada u kojima žive!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.