SEHA: Prva pobeda Vojvodine

Rukometaši Vojvodine ostvarili su prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju SEHA lige u meču sa Borcem iz Banja Luke rezultatom 37:29.
Rukometaši Vojvodine ostvarili su prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju SEHA lige u meču sa Borcem iz Banja Luke, rezultatom 37:29.

Vojvodina je u meč 8. kola na Slanoj bari ušla odlučno, pa je na poluvreme otišla sa prednošću od šest golova (21:15). U nastavku meča, ekipe su bile ujednačenije, ali su Novosađani uspevali da održe prednost i zasluženo slave nad Banjalučanima.

'Lale' se sada nalaze na 7. mestu sa pet osvojenih bodova u osam mečeva, dok je Borac ostao poslednjeplasiran sa jednim bodom iz šest odigranih utakmica.

U narednoj utakmici SEHA lige koja će se odigrati u četvrtak 29. oktobra,  rukometaši Vojvodine dočekuju mađarski Vesprem.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport