I Jagodina pala na Karađorđu, Vošina peta uzastopna pobeda

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su i petu pobedu u nizu od dolaska Nenada Lalatovića.
Fudbaleri Vojvodine zabeležili su i petu pobedu u nizu od dolaska Nenada Lalatovića.

U 21. kolu Superlige Vojvodina je danas pred oko 1.000 gledalaca na Karađorđu savladala Jagodinu rezultatom 3:1.

Najpre je Lazar Rosić u 8. minutu doveo crveno-bele u vođstvo, na 2:0 povisio je Ognjen Ožegović samo šest minuta kasnije, da bi neizvesnost pred drugo poluvreme uneo Mladen Popović pogotkom u drugom minutu produžetka. Ipak, devet minuta pre kraja regularnog dela Ožegović svojim drugim golom osigurava trijumf domaćeg tima.

Iako je Lalatović danas meč gledao sa tribina, to nije omelo njegove igrače da ponovo odigraju dobru utakmicu. Sem postignutih golova, Vojvodina je imala još nekoliko odličnih prilika, a najbolju je propustio Mirko Ivanić u poslednjim trenucima prvog poluvremena kada je bio neprecizan sa penala. I gosti su imali svoje šanse, mogli su lako da preokrenu rezultat, ali su ih u tome sprečili stativa i golman Perić.

Sa nova tri boda Vojvodina se popela na četvrtu poziciju i ima svega tri boda manje od čačanskog Borca koji je na drugom mestu prvenstvene tabele. Do kraja jesenjeg dela ostalo je da se odigra još jedno kolo, a Novosađani će u sredu od 13h gostovati Novom Pazaru.

U ostalim susretima 21. kola: Radnički - Čukarički 0:0, Borac - Mladost 1:2, Spartak - Novi Pazar 2:0, OFK Beograd - Javor 0:1 i Voždovac - Metalac 1:0. Danas još igraju Crvena zvezda - Radnik, a u nedelju Rad - Partizan.

Tabela: Crvena zvezda 56 (-1), Borac 37, Čukarički 36, Vojvodina 34, Partizan 32 (-1), Radnički 32, Javor i Mladost 30, itd.

  • slaninari zapad

    12.12.2015 19:58
    Ajmo Lalate!
  • Bulevar

    12.12.2015 17:41
    Samo napred Vojvodina
    Tako je Vošo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport