Hokejaški spektakl u subotu u Ledenoj dvorani, Vojvodina dočekuje Triglav

Hokejaši Vojvodine u 5. kolu Internacionalne hokejaške lige u subotu, 14. oktobra dočekuju slovenački Triglav iz Kranja.

Novosađani su poraženi u prethodna četiri susreta koja su odigrali na strani, dok su Slovenci odigrali pet mečeva i u svakom trijumfovali pa će i na Spensu biti apsolutni favoriti.

Iako se bore protiv najboljeg sa liste, crveno-beli ističu da će dati sve od sebe da ova utakmica bude za pamćenje, kako protivnicima tako i publici. Međutim, činjenica je da je Spens dobio led tek prošle nedelje pa se hokejaši Vojvodine ne mogu pohvaliti velikim brojem treninga na ledu.

Karte za subotnji meč koji se igra u Ledenoj dvorani na Spensu s početkom u 19 časova prodaju se po ceni od 100 dinara, a uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon se dobija karta za dete.

Ove godine međunarodna hokejaška liga okuplja 10 klubova i to dva iz Srbije, pet iz Slovenije i tri iz Hrvatske (Vojvodina, Crvena zvezda, Maribor, Celje, Triglav iz Kranja, Bled, ljubljanska Slavija, te zagrebački Medvešćak, Mladost i Zagreb).

  • Zivan

    14.10.2017 08:32
    Nemoguće je videti dosadašnje rezultate hokejaša Vojvodine i tabelu Internacion alne lige...
  • The Lalosh

    13.10.2017 11:36
    Napred Voša!
    Vidimo se u subotu! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport