Remijem u Subotici Vojvodina završila jesenji deo šampionata

Jesenji deo fudbalskog prvenstva Srbije fudbaleri Vojvodine okončali su danas remijem u Subotici pošto su sa Spartakom odigrali 1:1.
Remijem u Subotici Vojvodina završila jesenji deo šampionata
Foto: 021.rs

Domaćin je poveo pogotkom Stefana Hajdina već u 11. minuti, a izjednačio je Nemanja Subotić u poslednjem minutu prvog poluvremena.

Subotičani su ove jeseni trijumfovali na Karađorđu sa 5:0, a s obzirom na stanje na tabeli i igre dva tima u poslednje vreme bili su blagi favoriti. Ipak, Vojvodina je ponovo na gostovanju odigrala solidan meč, pa je remi i najrealniji ishod susreta.

Malobrojna publika mogla je da gleda u prvom poluvremenu dinamičan fudbal sa nekoliko dobrih prilika za gol na obe strane, ali i dva realizovana napada. S druge strane, u nastavku nije bilo toliko uzbuđenja, a gosti su bili za nijansu bolji.

Vojvodina je sa osvojenim bodom pala na osmu poziciju i ima svega tri boda više od ekipa koje su u drugom delu tabele. S jedne strane, predstoji im u drugom delu sezone borba da sačuvaju svoje mesto u gornjoj polovini tabele kako ne bi pali u plaj-aut, dok s druge strane i dalje imaju šanse da se nadmeću za evropske kvalifikacije. Puno toga će zavisiti od poteza nove uprave kluba i onoga što će se odigravati tokom zime, a prva promena očekuje se već ove nedelje kada bi Novosađani trebalo da dobiju novog šefa stručnog štaba, petog po redu u ovoj sezoni.

Ostali rezultati: Bačka - Zemun 1:0, Borac - Mladost 1:2, Čukarički - Rad 3:0, Javor - Napredak 0:1 i Radnik - Radnički 0:2. Kasnije danas igraju Mačva - Voždovac, odnosno Partizan - Zvezda.

Tabela: Crvena Zvezda 56, Partizan 47, Spartak 40, Radnički 39, Čukarički 38, Voždovac 35, Napredak 34, Vojvodina 33, Mladost 30, itd.

  • bacvan

    16.12.2017 21:49
    vojvodjan
    vracajte lalatovica pod hitno lale lale lale majstore vodi nas do tituie ciribu ciriba igra vsa kod laleta
  • Marko

    14.12.2017 17:53
    Procenti
    Dundjerskog i Vlaškalića pod hitno odstraniti iz Vojvodine....Štetočine kluba
  • Bulevarac mlađi

    14.12.2017 14:40
    Takovo
    Mi mlađi smo se lepo družili između nas i sa starijim navijačama. Navijali, bodrili i potezali votku.. Vidimo se u drugom delu sezone.

    VOŠA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport