Vojvodini 2.500 evra kazne, Zvezdi pobeda zbog guranja sudije u bazen

Vaterpolo klub Vojvodina kažnjen je sa 2.500 evra zbog propusta u organizaciji meča sa Crvenom zvezdom u 11. Kolu Regionalne A2 lige, a susret je registrovan službenim rezultatom 5:0 za Beograđane.
Vojvodini 2.500 evra kazne, Zvezdi pobeda zbog guranja sudije u bazen
Foto: 021.rs

Podsetimo, na meču između Vojvodine i Zvezde koji se igrao proteklog vikenda na bazenu na Slanoj bari, na svega dve sekunde pre kraja pri rezultatu 7:7, jedan gledalac je gurnuo sudiju Marka Matijevića u bazen.

Vojvodinu najverovatnije očekuje i dodatna kazna Disciplinskog suda od tri meča neigranja pred svojom publikom, kao i novčana kazna od 500 do 2.500 evra.

Nakon ovakvog epiloga, Zvezda je sa 30 bodova skoro sigurno obezbedila povratak u elitni rang, dok Vojvodini ostaje da pronađe način kako da se izbori sa finansijskim obavezama zbog neodgovornog navijača.

"Neodgovoran, neprimeren i nepromišljen čin jednog navijača, koji je bacio senku na sportski događaj, na nas kao domaćine, ali i na sport u celini", saopštio je nakon incidenta VK Vojvodina konstatujući da takvi postupci, iako nisu delo huligana niti navijačkih grupa, ozbiljno ugrožavaju ugled sporta, klubova i sportske javnosti u celini.

Gledalac koji je gurnuo sudiju u bazen priveden je odmah u policiju, saslušan i pušten. Posle incidenta otišao je u svlačionicu i izvinio se sudiji Matijeviću, rekavši da to nije učinio namerno. Događaj koji do sada nije viđen na vaterpolo mečevima bio je njegova reakcija na jednu sudijsku odluku u finišu meča, potpuno tipičnu za vaterpolo sport.

Vojvodina takmičenje u A2 ligi nastavlja u subotu utakmicom protiv Katara u Budvi.

  • Jova

    09.02.2018 17:13
    Ozbiljno to mislim
    Dajte 2500 eura sudiji na ime povreda ugleda i časti, narušenog integriteta i pretrpljenog blama.
  • namera

    09.02.2018 16:52
    zla
    " ...rekavši da to nije učinio namerno."

    Ej izvini sto sam te isprebijao , nije bilo namerno.
  • ALUMNI

    09.02.2018 16:11
    A PURGER KOMUNJARA
    koji se popišao po Klubu i izazvao burnu reakciju gladaoca, to ništa, on će dobiti nagradu od crvenog blizanca......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.