Voša slomljena u poslednjim minutima, ništa od polufinala Kupa

Fudbaleri Vojvodine poraženi su u četvrtfinalu Kupa Srbije od Mladosti iz Lučana rezultatom 1:0.
Voša slomljena u poslednjim minutima, ništa od polufinala Kupa
Foto: 021.rs
Oko 1.000 gledalaca na "Karađorđu" na pravo uzbuđenje na ovom meču čekalo je 89 minuta, kada je Trifunović postigao gol za pobedu Mladosti. 
 
Početak utakmice nije obećavao velika uzbuđenja. Nijedan tim nije imao priliku koja bi mogla da dovede do vođstva, a lopta je bila uglavnom na sredini terena. Treneri oba tima su u većoj meri izašli sa svojim stalnim postavama, ali je šef stručnog štaba novosadskog tima napravio izmenu na golu, pa je standardnog Rockova zamenio Perićem.
 
Na prvu dobru priliku čekalo se do 32. minuta, kada je Mihajlović proigrao Antića, a ovaj centrirao ka Subotiću. Napadač "crveno-belih" je volejom zahvatio tu loptu, ali ju je poslao iznad prečke gostiju. I pored prednosti domaćeg terena "crveno-beli" u prvom poluvremenu nisu uspeli da stvore ozbiljniju priliku i ugroze gol Rosića. 
 
Prvu priliku u drugom poluvremenu imali su gosti. Lučanci su svoju priliku čekali u kontri, što su mogli da iskoriste u 52. minutu nakon greške Ezea. Sam pred Perićem se našao Dimić, ali je golman Vojvodine trijumfovao u ovom duelu.
 
Vojvodina i Mladost su meč igrali pre samo tri dana, a do 70. minuta Novosađani su već vodili sa 2:0, što danas nije bio slučaj. Viđeno je mnogo grešaka, ali nijedan od timova to nije kaznio. 
 
U međuvremenu dolazi do prvih izmena u oba tabora. Dimića menja Trifunović, a umesto Mihajlovića ulazi mladi Zličić.  
 
Nakon izmena u 60. minutu počinje nešto agresivnija igra oba tima, zbog čega je arbitar na meču Grujić počeo da deli žute kartone. Najpre je Vukasović zaradio opomenu, a potom Pavlović i Pejović iz Mladosti. 
 
Kada je već delovalo da će penali odlučivati o poslednjem polufinalisti Kupa, dogodilo se iznenađenje na "Karađorđu". 
 
U 89. minutu nastala je gužva u šesnaestercu Novosađana, lopta je stigla do Trifunovića koji je šutirao sa 11 metara. Golman Vojvodine je uspeo da zakači tu loptu, ali nedovoljno da je u potpunosti zaustavi, pa su gosti stigli do vođstva i pobede u poslednjim minutima meča.
 
U ostalim utakmicama četvrtfinala Mačva je odigrala čvrstu utakmicu protiv Crvene zvezde, pa je uspela da se posle izvođenja penala (5:4) plasira u polufinale. Partizan je slavio sa 2:0 u gostima Javoru, a istim rezultatom slavio je i Čukarički na gostovanju Napretku.
  • Vasa

    15.03.2018 08:49
    ...
    ...bez ideje, zelje, snage. Taktika nula. Losiju Vojvodinu nisam gledao bar 20 godina. Svi su podjednako losi, nijedan pojedinac se nije istakao. Tako se ne bori za nasu Vosu. Da su bar "ginuli" na terenu, ako vec nemaju pojma o fudbalu, niko im ne bi zamerio, ali ovako bezvoljna igra kao da su ih sve pistoljem isterali na teren... bez ijednog suta u okvir gola za 90 minuta. SRAMOTA!
  • Laloš

    14.03.2018 23:01
    Pumpadžija je bio 2
    A ovi jedva 8
  • srdjan

    14.03.2018 23:01
    Nula
    Bez srca,bez hrabrosti,bez ideje...nula.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.