Voša dočekuje Rad, ambicije i dalje iste

Fudbaleri Vojvodine dočekaće sutra na "Karađorđu" ekipu Rada u poslednjem kolu pred početak plej-ofa Superlige Srbije.
Voša dočekuje Rad, ambicije i dalje iste
Foto: 021.rs
Novosađani su osigurali igru u plej-ofu, dok je Rad zakucan na dnu tabele sa 21 bodom. Zbog ovakve situacije u redovima "crveno-belih" smatraju da su favoriti u ovom duelu, ali ukazuju na to da su obema ekipama potrebni bodovi. 
 
Nakon remija u prošlom kolu, Vojvodini treće mesto i dalje "beži" za devet bodova, ali se u štabu Vojvodine nadaju da će novom pobedom, uz povoljne rezultate u drugim mečevima, načiniti iskorak ka trećoj poziciji u šampionatu i kvalifikacijama za Evropu.
 
Iako su favoriti na sutrašnjem meču, vezista Vojvodine Marko Putinčanin je oprezan, pa navodi da će ovaj meč biti težak za njih.
 
"Mislim da je izlišno pričati o našim ambicijama na ovom meču, iako je sigurno to da nas očekuje teška utakmica. Rad je u nezavidnoj situaciji i ovde će sigurno doći sa ciljem da ostvari što bolji rezultat. Međutim, bodovi iz ovog meča su nam izuzetno bitni i preko potrebni kako bismo uhvatili priključak sa ekipama iz gornjeg dela tabele, odnosno napravili barem jedan iskorak ka ostvarivanju našeg cilja", poručuje Putinčanin.
 
Lazar Zličić dobro koristi prilike koje mu pruža šef stručnog štaba Ilija Stolica. Po njegovim rečima, bodovi sa sutrašnjeg meča su podjednako potrebni i Vojvodini i Radu.
 
"Činjenica da se utakmica igra na našem stadionu u Novom Sadu obavezuje nas da pružimo maksimum i osvojimo tri boda, a moja želja je da sutra napokon otvorimo meč u prvom poluvremenu, jer smatram da bi nam to mnogo pomoglo da do kraja dođemo do pobede. Nadam se da će tako i biti", zaključuje mladi prvotimac Novosađana.
 
Utakmica između Vojvodine i Rada igra se u četvrtak, 5. aprila, sa početkom u 17 časova. Ulaznice za meč se prodaju po ceni od 200 dinara za zapadnu tribinu, a 100 za istočnu i severnu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.