Socek pred meč sa Dunavom: Tajni nema, presudiće želja

Košarkaši Vojvodine dočekaće sutra u Velikoj sali Spensa Dunav iz Starih Banovaca u poslednjem kolu Košarkaške lige Srbije pred početak mečeva Superlige.
Socek pred meč sa Dunavom: Tajni nema, presudiće želja
Foto: 021.rs
Prvotimci Vojvodine su dobrim partijama u proteklom delu prvenstva priredili nekoliko iznenađenja i uspeli da obezbede nastup u Superligi, što znači da će publika, posle nekoliko godina pauze, imati priliku da gleda najuspešnije domaće timove u Novom Sadu. Osim što dobro igraju na domaćem terenu, Novosađani se trenutno nalaze i u dobroj formi. 
 
S druge strane, tim iz Starih Banovaca u Novi Sad dolazi sa velikim ambicijama, jer još uvek imaju teoretske šanse za plasman u Superligu. 
 
Trener novosadskog tima Filip Socek poručuje da njegova ekipa ima motiv da regularni deo prvenstva "završi kako dolikuje - pobedom".
 
"Dosta smo se spremali za ovu utakmicu, bez obzira na to što ekipu Banovaca dosta poznajemo. S njima smo vodili bitke i u B ligi, a ove godine i u Kupu i u ligi. Između ove dve ekipe tajni nema, sutra će presuditi želja, a nadam se da će to moji igrači ispoljiti na terenu. Idemo iz jedne dobre utakmice u Subotici, gde je energija i volja bila na dobrom nivou i nadam se da ćemo to preneti i na sutrašnju utakmicu", dodaje Socek.
 
Krsto Bjelica je nekoliko puta u dosadašnjem delu prvenstva pokazao od kolikog je značaja za "crveno-bele". On potvrđuje želju svog trenera za pobedom u poslednjem meču pred početak Superlige.
 
"Želja svih nas je da okončamo ovaj regularni deo Košarkaške lige Srbije pobedom i da u jednoj dobroj, pobedničkoj, atmosferi i sa mirnom glavom uđemo u pripreme za Superligu. Nema nepoznanice između nas i Dunava, očekujemo dobru utakmicu i nadam se dobroj poseti", zaključuje Bjelica.
 
Utakmica između Vojvodine i Dunava igra se u četvrtak, 5. aprila, u Velikoj sali Spensa sa početkom u 20 časova.
  • Novosadjanin

    05.04.2018 08:48
    Pod vodstvom naseg velikog brata i druga Filipa, pobeda i napredak su zagarantovani!
  • Limanac

    05.04.2018 00:17
    Za očekivati je da ovo bude lepa košarkaška predstava .Voša je obezbedila Super ligu a Dunav nema ni teoretske šanse, jer Mladost ima bolju koš razliku i bolji skor u međusobnim susretima .Tako da očekujem da oba tima igraju rasterećeno a samim tim prijatno za gledanje .Dva tima koja se odlično poznaju i koliko znam održavaju prijateljske odnose , uvek u pripremnom periodu odigraju po koju prijateljsku utakmicu .
    Idem večeras na SPENS da uživam !!!!
    Nadam se POBEDI !!!
    NAPRED VOŠA !!!!
  • Vuk

    04.04.2018 20:58
    Bice veoma zanimljiva utakmica. Ocekujem da Vosa ostane dosledna svojoj prepoznatvoj igri i obraduje svoje verne navijace.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.