Veselinović: Niko ne pamti kad je Vojvodina poslednji put bila osma na tabeli

Novi šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je na današnjem predstavljanju da se klub nalazi u teškoj situaciji, dodavši da ne pamti kada je "stara dama" poslednji put sezonu završila na osmom mestu na tabeli".
Veselinović se vraća ponovo u Novi Sad, a na klupu Vojvodine seda umesto Ilije Stolice koji je nenadano napustio "crveno-bele". On je u ovoj sezoni vodio Spartak, koji je pružio odlične partije, pa je Subotičane ostavio na petom mestu u plej-ofu Superlige Srbije. 
 
Ovaj stručnjak je ugovor sa Vojvodinom potpisao do juna 2020. godine. Kako je rekao na današnjem predstavljanju, srećan je zbog povratka u Vojvodinu, iako shvata da je položaj na tabeli nezavidan. Poručuje da bi svi trebalo da budu svesni ozbiljnosti situacije. 
 
"Verujem da niko od nas ne pamti kada je Vojvodina poslednji put sezonu završila na osmom mestu na tabeli. Da nema plej ofa, to bi bilo upravo tako, ali zahvaljujući ovakvom sistemu takmičenja, još uvek imamo realne šanse da ostvarimo ono što su ambicije kluba. To sigurno neće biti lako, jer od svih šest ekipa koje, pored Crvene zvezde i Partizana, konkurišu za plasman u Evropu, Vojvodina se nalazi u najtežoj situaciji i ima najneprijatniji raspored, iako lakog rasporeda zapravo ni nema. No, da je lako, znam da ja ne bih bio ovde, već bi u tome uživali neki drugi ljudi. Smatram da treba da idemo korak po korak, od meča do meča, i onda da vidimo koliko će nam to doneti na kraju sezone", poručio je Veselinović.
 
U stručnom štabu Vojvodine će se nalaziti i Goran Šaula, Dušan Đorđević, te kondicioni trener Aleksandar Janković. 
 
Vojvodina u narednoj utakmici, koja se igra 14. aprila, gostuje Napretku.
  • Toma

    12.04.2018 12:00
    Ja najvise pamtim
    I sve znam, jer sam bio na najvise gostovanja dok sam bio navijac, a sada kada radim u kli ije sam bio u najvise uprava i sve znam i sveda pamtim, drzim vas sve na oku i nemojte da se svadjate
  • Juda ben hur

    11.04.2018 14:45
    Katastrofa
    Izvini nisam vas prepoznao znam da fudbaleri nisu završili fakultete alisam mislio da vi koji čitate komentare jeste ali i ako niste daste bar toliko pismeni da znate štaje pesnik hteo da kaže očigledno sam pogrešio sledeći put biće pismenije. Za nepismene
  • Milos

    11.04.2018 11:06
    @Juda ben hur
    Majko moja, gde si ti isao u skolu?? ako si uopste isao.. Nista nisam razumeo
    @Andrija Srek
    i ja se secam kad je Vosa bila u drugoj ligi, tada sam redovno isao na utakmice...to su bila vremena

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.