RK Vojvodina savladala La Riohu za oproštaj od Evrope

Rukometaši Vojvodine su se pobedom oprostili od evropskih takmičenja ove godine pobedivši u revanšu 3. kola Kupa EHF špansku La Riohu sa 26:22.

Rukometaši Vojvodine su se pobedom oprostili od evropskih takmičenja ove godine pobedivši u revanšu 3. kola Kupa EHF špansku La Riohu sa 26:22.

Pred punim tribinama hale na Slanoj bari, Vojvodina je tokom celog meča odigrala dobru odbranu predvođena golmanom Abadžićem, ali ipak je veliki broj promašaja u prvom poluvremenu dozvolio ekipi iz Logronje da iskusno i mirno privede utakmicu kraju.

U jednom trenutku Novosađani su uspeli da dođu i na plus pet u drugom poluvremenu, ali su Španci sa nekoliko kontri brzo neutralisali entuzijazam crveno-belih da bi mogli nešto više da učine.

Sa sedam pogodkaka Vukašin Stojanović je bio najefikasniji pojedinac na meču, pet golova je postigao Miloš Milošević, a po četiri Stevan Popov i Strahinja Stanković.

Nažalost, pobeda nije bila dovoljna za prolaz dalje, s obzirom na to da su u prvoj utakmici poraženi rezultatom 28:19.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.