UŽIVO: Voša smanjila na 2:1

Fudbaleri Vojvodine u Tiraspolju igraju istorijsku utakmicu protiv domaćeg Šerifa, a najzanimljivije detalje uživo možete pratiti na Novosadskom informativnom portalu.
Fudbaleri Vojvodine u Tiraspolju igraju istorijsku utakmicu protiv domaćeg Šerifa, a najzanimljivije detalje uživo možete pratiti na Novosadskom informativnom portalu.

 

Vulićević je uputio centaršut sa desne strane, lopta se odbila daleko od gola Šerifa, ali je Leković sjajno zahvatio loptu glavom i sa više od dvanaest metara lobovao hrvatskog golmana za 2:1 i dramatičan završetak utakmice.

Nakon centaršuta Mojala, glavom je reagovao Isa, koji je dodavanjem lopte Žulijamu izbacio celu odbranu Novosađana, i lak posao za fudbalera Šerifa - 1:0.

Desetak minuta kasnije, Đurić je ponovo pogrešio, a Fernando poslao pravu bombu sa 30 metara, koja je otišla u desni ugao gola Mateja Delača - 2:0.

Vojvodina je u drugom poluvremenu krenula ofanzivnije, međutim, još uvek bez ijedne izgledne prilike.

Sastavi ekipa:

Prvo poluvreme:

Fudbaleri Vojvodine otišli su na poluvreme bez željenog gola, ali i igre. Naime, nijedna ekipa nije se otvorila, što je rezultiralo malim brojem šansi i neatraktivnim fudbalom.

Utakmica je počela sa dve polušanse Šerifa, koji je u par navrate zapretio preko Žulijama. Isti igrač je desetak minuta kasnije zapretio šutem sa dvadesetak metara, ali Delač je bio siguran.

Najbolje momente fudbaleri Vojvodine imali su nakon pola sata igre, kada je najpre Vukčević šutirao pored gola sa sedam-osam metara, a zatim i Đurić glavom zapretio golmanu Šerifa. Lopta se zakotrljala na gol liniji, ali je završila u korneru.

Šansu utakmice propustio je Fernando, koji se nakon greške Đurića oslobodio i potpuno sam šutirao iz prve na gol Vojvodine, međutim, sreća je bila na strani "stare dame" i prečka je zaustavila siguran gol Brazilca.

Prvo poluvreme obeležila su brojna loša dodavanja obe ekipe, kao i nemogućnost organizovanja dobrog napada.

Šerif: Tomić, Metua, Paje, Samardžić, Vilijam Selestino, Balima, Fernandom Mojal, Erikardinjo, Isa, Žulijam.

Vojvodina: Delač, Radoja, Leković, Trajković, Đurić, Vranješ, Vukčević, Alivodić, Poletanović, Vulićević, Škuletić.

(M.S. - miodrag@021.rs)

  • 29.08.2013 18:30
    VOSA
    Vosa nekada fudbalski klub danas seoski fudbal
  • ima

    29.08.2013 18:26
    Ima prenosa
    http://www.rtvuzivo.com/rtv-1-vojvodina/
  • pawlle

    29.08.2013 18:25
    dzaba ste krecili, to gube zato sto se svako malo krste

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.