Odbojkaši Vojvodine ubedljivi u Kladovu

Odbojkaši Vojvodine ubedljivo su savladali ekipu Đerdapa u šestom kolu odbojkaške lige Srbije rezultatom 3:0, po setovima 25:17, 25:10, 28:26.
Odbojkaši Vojvodine ubedljivo su savladali ekipu Đerdapa u šestom kolu odbojkaške lige Srbije rezultatom 3:0, po setovima 25:17, 25:10, 28:26.

Novosađani su u sportskom centru Jezero u Kladovu pred oko 300 gledalaca uspeli da obezbede pobedu i domognu se trećeg mesta na tabeli. U meču koji je trajao sat i 11 minuta, najzanimljiviji je bio treći set u kojem je Voša velikim preokretom došla do trijumfa.

Ekipa novosadskog trenera Strahinje Kozića, rutinski je dobila prva dva seta, sa osam i pet poena razlike, iako se na drugi tehnički tajm aut odlazilo pri rezultatu 16:15 za Vojvodinu.

U trećem setu domaćini su vodili 21:17, ali je pravovremenim tajm autom prekinut njihov niz, da bi posle 28 minuta u ovom delu igre bio postavljen rezultat 28:26, odnosno 3:0 u setovima.

Posle šest odigranih kola, Novosađani imaju 12 bodova, a ispred njih su samo Crvena zvezda sa 15 i Partizan sa 17 osvojenih bodova, dok je Đerdap na petoj poziciji sa 10.

U narednom kolu koje je na programu za sedam dana, Vojvodina dočekuje četvrtoplasiranu ekipu Mladog radnika. (V. K.)

  • MILOS

    24.11.2013 17:11
    VOSA
    Samo da nadju sastav...Vosa ce biti nepobediva.Mladi igraci su zaista kvalitetni i hrabri.
    Vratimo stari sjaj Novosadskoj odbojci i da nam budu pune sale na utakmicama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.