Vojvodina ubedljiva protiv Čelaula na pripremama

Fudbaleri Vojvodine pobedili su rumunski Čelaul sa 3:0 na završetku drugog dela priprema na Zlatiboru.
Fudbaleri Vojvodine pobedili su rumunski Čelaul sa 3:0 na završetku drugog dela priprema na Zlatiboru.

Za razliku od prve utakmice koju su sa istim rivalom odigrali nerešeno, Novosađani su ovaj put odigrali mnogo bolje, a strelci su bili Ivanić, Makaić i Gaćinović.

Rumuni su za 90 minuta igre stvorili samo jednu polupriliku, dok su fudbaleri Vojvodine pored tri postignuta gola mogli još koji put da savladaju rumunske golmane.

Već na samom startu utakmice, posle nekoliko minuta igre, Vojvodina je propustila lepu priliku za vođstvo da bi u 14. minutu jednu odbijenu loptu Ivanić uspeo da pošalje u mrežu. Potom su se jedna za drugom ređale lepe akcije "crveno–belih". Najagilniji su bili Lazar Veselinović i Enver Alivodić ali je do kraja prvog dela ostalo 1:0.

Drugi gol Novosađani su postigli u 60. minutu kada je posle solo prodora Lazar Veselinovć odigrao povratnu loptu koju je Makaić smestio iza leđa Jovića.

Posle ovog gola trener Vojvodine Zoran Marić u vatru je ubacio mlađe snage ali odnos snaga na terenu nije se promenio što je rezultiralo i trećim golom čiji je strelac bio mladi reprezentativac Mijat Gaćinović.

  • Srafciger

    10.07.2014 09:37
    Ime kluba
    Ako vam išta znači:

    Ime tog kluba (Ceahlăul) se izgovara "Ćahleul", s tim da se može računati da je ă u ovom slučaju sličnije "e" nego "a". Da napomenem i da je još pre stotinak godina neko smislio da se rumunsko "ce" i "ci" transkribuje kao "č", što nema uopšte veze sa realnošću jer je taj glas čisto "ć".

    BTW:
    Dobro je da su počeli da igraju bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.