Odbojkaški spektakl: Voša - Trentino

Odbojkaši Vojvodine NS Seme sastaće se danas, 4. novembra sa italijanskim Trentinom u šesnaestini finala Kupa CEV.
Odbojkaši Vojvodine NS Seme sastaće se danas, 4. novembra sa italijanskim Trentinom u šesnaestini finala Kupa CEV.

Sa jedne strane jasno je da je u ovom duelu italijanski predstavnik veliki favorit, ali sa druge strane nema razloga za nezadovoljstvo, jer je ovo prilika da Novi Sad posle dugo vremena ima pravi odbojkaški spektakl.

"Posle dužeg vremena u Novi Sad dolazi tim sa takvim renomeom, koji iza sebe u poslednjih desetak godina ima mnogo trofeja. Prema aktuelnom sastavu i dosadašnjim rezultatima u italijanskoj ligi jasno da Trentino ima najviše ambicije na svim frontovima. Tim predvodi Kazijski, jedan od najboljih igrača sveta, a tu je još i širok spektar sjajnih igrača, internacionalaca, reprezentativaca... Zato bih iskoristio priliku da pozovem publiku, jer odavno nismo imali ovakav događaj. Siguran sam da će momci pružiti maksimum, odigrati dobro. Za nas je ova utakmica neprocenjive vrednosti, igrajući protiv ovakog rivala možemo da napredujemo, sazrevamo i rastemo.  Nadam se da će publika ispoštovati i nas i rivala, sam događaj, a verujem da će im se obe ekipe odužiti dobrom igrom", istakao je trener Strahinja Kozić.

"Iskreno, čim sam saznao ko nam je protivnik, bilo mi je vrlo drago. Mlad igrač nema baš često priliku da igra protiv takvih asova. To je za nas šansa da se pokažemo, napredujemo i da vidimo gde smo u odnosu na sam evropski vrh. Očekuje nas velika odbojkaška predstava, a takva ekipa će sigurno izvući iz nas maksimum. I ja pozivam navijače da dođu u što većem broju da nas podrže i da zajedno budemo akteri ovog važnog događaja", poručio je igrač Mihajlo Stanković.

Meč se igra u 19.30 u maloj sali Spensa, a ulaznice su 100 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport