Čukarički slavio na Karađorđu

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su Vojvodinu na Karađoru sa 2:1 u 14. kolu Superlige.
Fudbaleri Čukaričkog pobedili su Vojvodinu na Karađoru sa 2:1 u 14. kolu Superlige.

 

Čukarički je prvi put u 15. međusobnih susreta u Novom Sadu savladao Vojvodinu, dok je Vojvodina pretrpela i treći poraz u poslednja četiri kola i znatno smanjila šanse u borbi za titulu.

Gosti su poveli preko Todorovića u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, izjednačio je Tumbasević u 67. minutu, a pobedu Beograđanima doneo je Stojiljković u 74. minutu. Novosađani su imal inicijativu u finišu utakmice, ali nisu uspeli da dođe do pogotka i izjednačenja.

U ostalim susretima ovog kola: Jagodina - Radnički (KG) 2:1, Napredak - Donji Srem 3:1, Radnički (N) - Mladost 2:2 i Spartak - Rad 0:0. Danas još igraju Borac - Voždovac i Crvena zvezda - OFK Beograd, a sutra Novi Pazar - Partizan.

Vojvodina je uprkos porazu zadržala treću poziciju sa 26 bodova, ali joj se Čukarički sada približio na svega bod zaostatka. U poslednjem kolu jesnjeg dela novosadski crveno-beli gostuju u Kragujevcu.

  • boolewar

    30.11.2014 00:59

    Na stranu i losa igra Vojvodine i jos losije sudjenje Mazica, ali GDE JE MINUT CUTANJA LEGENDI KLUBA ILIJI PANTELICU???
    Bitno je da ti Zorane Scepanovicu surujes i ispijas kafe sa Terzicem i Kokezom!
  • 29.11.2014 22:32
    @Carlito

    Kao da si mene pitao.Zašto mučim ove moje hemoroide i još me žena zajebava za upornost u odlascima na tekmu a ovi gube li gube.
  • Ulinsky

    29.11.2014 20:40
    Tezga
    Koliko vidim pocela rasprodaja bodova, prazna kasa jbg...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport