Danas počinje sa radom odeljenje policije na Novom naselju

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i načelnik novosadske policije Siniša Radaković danas će prisustvovati početku rada Policijskog odeljenja na Novom naselju.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i načelnik novosadske policije Siniša Radaković danas će prisustvovati početku rada Policijskog odeljenja na Novom naselju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je ranije danas načelniku novosadske Radakoviću da sutra pošalje jedno policijsko odeljenje na Novo naselje. On je na taj način odgovorio na apel člana Pokrajinskog saveta za bezbednost Aleksandra Grmuše iz Demokratske stranke, koji je rekao da se o otvaranju policijske stanice na Novom naselju daju različita obećanja iz Vlade Srbije u poslednjih sedam-osam godina.

S druge strane, načelnik policije kaže da je situacija na Novom naselju bolja otkako u poslednjih godinu dana svakodnevno tim delom grada patroliraju mešovite patrole policije i žandarmerije. On je dodao da treba uložiti oko 100.000 evra za prostor koji je od ranije namenjen za policijsku stanicu na Novom naselju, a u kojem je trenutno smeštena pogranična policija.

Pitanje otvaranja policijske stanice na Naselju postavljeno je ministru policije koji je danas prisustvovao Sednici pokrajinskog saveta za bezbednost gde je predstavio Izveštaj o stanju javne bezbednosti na području Vojvodine za 2014. godinu.

  • brka

    02.03.2015 07:37
    Bolje da ste otvorili stanicu Zandarmerije ili SAJ-a, ovi prasinari su red na Novom naselju mogli zavoditi mozda pre jedno 36 godina za vreme Tite....
  • Nenad

    28.02.2015 14:35
    jos jedna prevara
    Nema od toga nista dok se u Novi Sad ne vrate reonski policajci - pozornici - koji ce biti nase komsije i poznavati ceo kraj i ko sta radi. Ovo vozikanje punticima ne donosi nikakve rezultate. Slicno je primenjeno u Bukurestu. U svakoj zgradi imate fotografije vasih policajaca i direktan mobilni broj. Grad je u roku od pola godine postao izuzetno bezbedan.
  • 28.02.2015 13:58
    slinavstina
    botovi ljigavi, cim se slina i bolesni decko negde pojave, ima mrtvih

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti