Šest ulica na Sajlovu dobija kanalizaciju

Na Sajlovu su počeli radovi na izgradnji kanalizacije u šest ulica.

Na Sajlovu su počeli radovi na izgradnji kanalizacije u šest ulica.

U ovoj fazi biće izgrađeno oko 2,8 km kanalizacione mreže koja obuhvata ulice Miloša Krne, Nikole Begovića, Sajlovo 26, Sajlovo 28, Sajlovo 30, Sajlovo 31 i manji deo Ulice Gornje Sajlovo, a takođe će se graditi i još jedna relejna crpna stanica koja će biti locirana u Ulici Gornje Sajlovo.

Izvođač radova je "Bulevar company", ugovorena vrednost radova iznosi 32.678.611 dinara, dok je rok za završetak 110 kalendarskih dana.

Početku radova prisustvovali su gradonačelnik Miloš Vučević i v.d. direktor Zavoda za izgradnju grada Dejan Mandić. Gradonačelnik je izjavio da je u prethodne dve godine u ovom delu grada izgrađeno preko 15 km kanalizacione mreže i dve crpne stanice, kao i kolektor kojim će otpadne vode biti odvođene u gradski kanalizacioni sistem.

Sa ova tri kilometra, odnosno još šest ulica, celo Sajlovo biće pokriveno kanalizacionom mrežom.

  • Sirijac

    27.10.2015 08:16
    Sirija = Podbara
    Neznam za Sajlovo ali volem Podbaru jer me podseća na rodnu Siriju!
  • Orgazmatron

    27.10.2015 07:33
    Podbara geto
    A šta je sa Podbarom u geto ste nas pretvorili!?
  • jo

    27.10.2015 07:18
    Ekonomija
    Pa tu cifru od 32 miliona neće platiti celo Sajlovo za legalizaciju ako bude po 3000 dinara kuća.I onda još ih smestiš u nižu grupu poreza sa ostalim bez papira koji su " rešavali stambeno ptanje " sa bazenima u dvorištima i sa par stotina kvadrata bez poreza i papira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti