Van Gog, Brejkersi i Hantersi za doček, Bregović za Srpsku Novu godinu

U Gradskoj kući danas je potvrđeno da će Novosađane u Novu 2016. godinu uvesti bend Van Gog, a sem njih na Trgu slobode sviraće Partibrejkersi i Love Huntersi.
U Gradskoj kući danas je potvrđeno da će Novosađane u Novu 2016. godinu uvesti bend Van Gog, a sem njih na Trgu slobode sviraće Partibrejkersi, Love Huntersi, banjalučki bend Rok simfonija, te nepoznati sastav Štikle i vikleri.

Paralelno će se odvijati i program u Katoličkoj porti gde će nastupati DJ-evi.

Za reprizu, odnosno 1. januara će u saletli Dunavskog parka nastupati gudači.

Za Novu godinu po Julijanskom kalendaru 13. januara Novosađane će zabavljati Goran Bregović, a ne violinista Lajko Feliks kako je ranije javljeno. Pre njega nastupiće ansambl Zorule i slovenački muzičar Manjifiko.

Podsetimo, Bregović je već svirao u Novom Sadu za doček Nove 2007. godine, a novogodišnji valcer zaplesao je sa tadašnjom gradonačelnicom Majom Gojković.

Iz Gradske kuće je saopšteno i da će kompletan iznos za nastupe izvođača, kao i ostale troškove platiti sponzori, odnosno kompanije koje će se oglašavati tokom "najluđe noći".

Novinarska pitanja na konferenciji za novinare nisu bila dozvoljena.

  • JAZZ

    02.01.2016 12:00
    Muzika
    A sto ne dozvoliti mladim, novim grupama da nastupaju za docek Nove godine ? Kako ce oni izaci u javnost ako ne svirkama na javnim mestima. Ima ih sigurno prilican broj u Novom Sadu...
    Pod ovim mislim i na rok,pop grupe kao i na tamburase, horove i sl....

    Bila bi to dobra zabava i dobar docek !
  • 18.12.2015 13:42
    odlicno brejkersi mnogima trebaju...
    Hipnotisana gomila...

    https://www.youtube.com/watch?v=KgGQ96OQX2I
  • Marrkos

    15.12.2015 15:22
    tek sad vidim
    Hahah...ovaj deo mi je najjači:"Novinarska pitanja niu bila dozvoljena". Gde ide ova drzava i demokratija...sramota!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti