Spajanje Novog naselja i Veternika preko Bulevara Jovana Dučića ni na vidiku

Ni drugi put nije uspela javna nabavka za odabir firme koja će pripremiti tehničku dokumentaciju za spajanje Novog naselja i Veternika probijanjem Bulevara Jovana Dučića ka Veterniku.
Spajanje Novog naselja i Veternika preko Bulevara Jovana Dučića ni na vidiku
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje, na tenderu Uprave za građevinsko zemljište i investicije niko se nije javio, tako da je postupak obustavljen.

U odluci o obustavi postupka se navodi da je planirano da se nova javna nabavka raspiše u toku ove godine, a njena procenjena vrednost je 2,5 miliona dinara.

Podsetimo da je predviđeno da se Bulevar Jovana Dučića produži za oko 300 metara ka ulici Dragoslava Srejovića i da se tu napravi kružni tok. Kako se izrada dokumentacije ponovo odlaže, a ni u Progamu uređenja građevinskog zemljišta za 2018. godinu nema pomena ove investicije, izvesno je da će probijanje još jednog spoja Novog naselja i Veternika uslediti najranije 2019. godine.

  • jj

    30.03.2018 11:35
    zasto
    Postovana gospodo novinari,
    zašto ne pozovete neku firmu koja se bavi poslom projektovanja i pitate ZAŠTO se niko ne javlja na raspisanu JN.
    Tako bi imali bar neku predstavu o tome šta ste hteli da javite narodu....
    ovako "Trla baba lan..."
  • Veternicka

    28.03.2018 14:11
    Rampa
    Ne znam sta reci na ovo, ako ce se sve ovo zavrsiti na tih 300m onda je beskorisno, cela ta ulica je preopterecena saobracajem, a stanje asfalta i kvalitet istog se ne moze sresti ni u DR Kongu. A sto se tice ovog komentara u vezi glasova, reci cu samo jedno, onaj ko je pobedio taj je i brojao. Najsveziji primer ti je BG. Veruj mi zivim u Veterniku i ne znam ikoga da glasa za tu stranku, kad bih ti preneo sta pricaju o toj stranci ne bi mi objavili komentar...
  • hmm

    28.03.2018 12:43
    zašto se sprovodi javna nabavka za pripremu tehničke dokumentacije (projektanti), a nije završena izmena planske dokumentacije (urbanisti)? već je bilo situacija da urbanisti donesu nove uslove sa primedbama građana, a ZIG (sada uprava) ne mari već realizuje po starim rešenjima. pitanje je da li uopšte u ugovorima predviđaju da se odstupa od ugovora u slučaju promene u urbanističkim planovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti