Izdavanje kabina na Štrandu novim zakupcima

Na centralnom platou Štranda, u poendeljak će biti organizovano izdavanje kabina novim zakupcima.

Na centralnom platou Štranda, u ponedeljak će biti organizovano izdavanje kabina novim zakupcima.

Zainteresovanim Novosađanima na raspolaganju su 132 kabine, što je znatno više nego prethodnih godina, saopštavaju iz "Gradskog zelenila". Cene su ostale nepromenjene u odnosu na prošlu sezonu, pa je tako za malu kabinu potrebno izdvojiti 10.300, a za veliku 12.000 dinara.

Izdravanje kabina počinje u osam sati. (D.S.)

 

  • dada

    27.03.2011 08:02
    Ma može!
    Kako da ne. Mogu činjenice. Još od Bokana na ovamo!
  • @Dada - Pa ko bi samo pomisli

    25.03.2011 05:15
    Mozemo li?
    Vi ne verujete, ili znate da nije u redu, Dado? Da krenemo sa cinjenicama ili ce te to Vi uraditi? Pa neka siroke narodne mase sude da li je to nešto bilo uredu sa kabinama u Zelenilu?
  • 21.03.2011 11:47
    1
    Za komentare koji se iznesu i to sa tacnim podacima nebitno je da li neko radi u toj firmi ili ne, vazno je da je podatak tacan. Samo kada bi bilo vise nih koji bi iz svoih firmi iznli sve malverzavie koe se dogadjaju bilo bi bolje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti