"Sporta i razonode" Duška Bogdanovića u novosadskim knjižarama

Knjiga poznatog novinara Duška Bogdanovića "Sporta i televizije" u izdanju novosadskog Prometeja predstavljena je Novosađanima.

Knjiga poznatog novinara Duška Bogdanovića "Sporta i televizije" u izdanju novosadskog Prometeja predstavljena je Novosađanima.

Knjiga sadrži tekstove pisane od druge polovine 2008. do septembra ove godine na Novosadskom informativnom portalu, u Dnevniku i nedeljniku NIN. Kao što se može zaključiti i iz naslova, tekstovi se odnose na autorovo viđenje televizijskih programa i ličnosti, pri čemu su često zastupljeni sport i sportski reporteri. Sam naziv knjige asocira na legendarnu sportsku radio emisiju "Vreme sporta i razonode",kaže za Radio 021 kaže izdavač Zoran Kolundžija.

- Duško Bogdanović je ostao novinar sa stavom. On se ne usteže za razliku od mnogih drugih koji se pojavljuju u medijima i prenose tuđe stavove. Bogdanović iskazuje svoje stavove koji su veoma kritični i koji bi trebalo da razdrmaju mnoge da bolje rade svoj posao - kaže Kolundžija.

"Sporta i televizije" je 13. Bodanovićeva knjiga, a sedma koju je izdao Prometej. Može se kupiti u knjižarama "Most" u Zmaj Jovinoj ulici i "Prometej" na Trgu Marije Trandafil, uskoro će se naći u "Solarisu" na Spensu, a potom i ostalim knjižarama. Cena knjige je 550 dinara. (S.K.)

  • draganica

    01.12.2011 14:12
    petica
    novinar dusko bogdanovic blista.kao i obicno.
  • @paolo

    30.11.2011 08:30
    samo kontaj,jmunema
    zloba,zloba,zloba...
  • paolo

    29.11.2011 18:11
    ...
    Kontam da ce se razgrabiti prva tri izdanja... Daj, dokle vise...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.