Ograđuju se i obezbeđuju zgrade bivšeg "Albusa" i "Nive"

Počelo je ograđivanje i obezbeđivanje novosadskih objekata koji koji su za rušenje prema rešenjima Gradske uprave za inspekcijske poslove.
Počelo je ograđivanje i obezbeđivanje novosadskih objekata koji koji su za rušenje prema rešenjima Gradske uprave za inspekcijske poslove.

U pitanju su dva objekta u Šumadijskoj ulici broj 14 i broj 23 (objekti bivše fabrike sanitetskog materijala "Niva"), kao i objekat u Radničkoj broj 32 (bivši "Albus").

Ovi objekti, koji pripadaju gradu, potpuno su devastirani usled dotrajalosti i velikih oštećenja, saopštio je Zavod za izgradnju grada.

U Radničkoj ulici 32 raščišćeno je šiblje i postavljene su gradilišne (plastične) mreže kako bi se onemogućio pristup nebezbednim objektima, i očišćeno je smeće iz dela objekta koji se nalazi u blizini stambene zgrade u Radničkoj 30.

Na objektu koji se nalazi u Šumadijskoj ulici br. 14 saniran je deo postojećeg zida (bedema) koji je nagnut prema trotoaru, a u toku je sanacija stubova i žičane ograde do učeničkog doma (do ulice Dušana Vasiljeva) i do dvorišta objekta u Šumadijskoj 16.

Na drugom objektu bivše fabrike "Niva", u Šumadijskoj ulici 23, biće zazidani prozori ka ulici, i postavljena nova kapija.

  • Filmofil

    01.08.2014 09:05
    Scene iz filma
    ovde mogu da se snimaju scene za horor filmove zajedno sa narkomanima koji liče na zombije(raspadaju se)i žive u tim ruševinama, od toxina koje ubacuju u svoje telo
  • drupi

    30.07.2014 20:59
    @raka
    tako treba, podrzati svim sredstvima te mlade produktivne gradjane
  • mihajlo

    30.07.2014 15:52
    I Radnicki univerzitet
    i njega treba posteno obezbediti.. koliko mase se svakodnevno pentra gore..i dok neko ne nastrada, onda ce prica po medijima ovo ono...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti