Može se služiti i kao glavno jelo.
Od sastojaka je potrebno šest do osam krompira, četiri kašike maslinovog ulja, dva čena belog luka, so, biber, peršun i ruzmarin.
Priprema:
Krompir oljuštiti i iseći na četvrtine ili po želji. Odmah ga začiniti solju, biberom, uljem i peršunom.
Staviti sve u posudu u kojoj ćete peći.
Zatim posuti ruzmarinom, pa peći na 190 stepeni. Pred kraj dodati iseckan beli luk i peći još malo.
Krompir je gotov kada omeša i dobije lepu boju.
Poslužiti toplo kao prilog ili kao glavno jelo, po izboru.
Prijatno!
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar