Potreban je kilogram mekanog goveđeg mesa koje ćete iseći na šnicle i dobro ih izlupati, posoliti i zatim uvaljati u brašno.
Potom do pola ispržite šnicle na vreloj masti.
Zatim očistite i veoma sitno iseckajte kilogram crnog luka, koji treba da se prži na masti. Često mešajte luk, a kada postane svetlorumene boje, dodajte u njega dodajte šnicle zajedno sa mašću na kojoj su se pržile.
Potom ih polako pržite da ne bi zagorele, a kada procenite da su dovoljno pržene, dodajte pola kilograma kiselog mleka u kojem će se šnicle dinstati još pet minuta.
Ovo jelo poslužite uz restovani krompir i salatu.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar