Vojvodina bolja od Proletera

Košarkaši Vojvodine zabeležili su ubedljivu pobedu protiv Proletera, rezultatom 83:66, u četvrtom kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine zabeležili su ubedljivu pobedu protiv Proletera, rezultatom 83:66, u četvrtom kolu Košarkaške lige Srbije.

Novi Sad je u gostima protiv OKK Beograda zabeležio novi poraz, a Beograđani su slavili sa 88:75. Metalac je u derbiju kola pobedio čačanski Borac sa 92:71, a u ostalim utakmicama pobede su zabeležili FMP, Mega Vizura i Sloga. Posle četiri kola na tabeli vodi ekipa iz Železnika, koja ima maksimalan skor, ispred Sloge i OKK Beograda, koji imaju po tri pobede i jedan poraz.

Rezultati:
Napredak - FMP 81:93
OKK Beograd - Novi sad 88:75
Sloboda - Crnokosa 89:85
Tamiš - Mega Vizura 72:80
Vojvodina - Proleter 83:66
Superfund - Sloga 74:79

Tabela: FMP 4/0, Sloga i OKK Beograd 3/1, Vojvodina, Mega Vizura, Proleter, Sloboda, Borac, Tamiš, Metalac i Napredak 2/2, Novi Sad i Crnokosa 1/3, Superfund 0/4

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).