Partizan jedini pobedio

Košarkaši Partizana zabeležili su pobedu, dok su Hemofarm i Crvena zvezda poraženi u mečevima 12. kola regionalne NLB lige.
Košarkaši Partizana zabeležili su pobedu, dok su Hemofarm i Crvena zvezda poraženi u mečevima 12. kola regionalne NLB lige.

Partizan je u Pioniru pobedio slovenačku Krku sa 75:50 i tako došao do šestog trijumfa u sezoni. Hemofarm je pretrpeo šesti poraz, pošto je na svom terenu izgubio od Zadra rezultatom 88:74, a bolja od Zvezde bila je slovenačka Olimpija u Ljubljani sa 80:66. Još u petak, Radnički je izgubio od Cedevite rezultatom 98:87, dok su u ostalim mečevima do trijumfa došli Budućnost, Široki i Zagreb.

Posle 12 kola na tabeli NLB lige vode Budućnost i Olimpija sa skorom od osam pobeda i četiri poraza, dok Partizan, Hemofarm i Radnički dele sedmo mesto sa po šest pobeda i poraza. Crvena zvezda je sama na začelju sa samo tri trijumfa i devet izgubljenih mečeva.

Rezultati 12. kola:

Partizan – Krka 75:50
Budućnost – Cibona 80:71
Hemofarm – Zadar 74:88
Široki – Igokea 76:72
Cedevita – Radnički 98:87
Zagreb – Nimburk 92:84
Olimpija – Zvezda 80:67

Tabela: Budućnost, Olimpija 8/4, Krka, Cedevita, Zagreb, Široki 7/5, Partizan, Hemofarm, Radnički 6/6, Igokea, Cibona, Nimburk 5/7, Zadar 4/8, Crvena zvezda 3/9.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).