VIDEO: Predstavljena neobjavljena pesma Džordža Majkla

Radio BBC 2 danas je predstavio neobjavljenu pesmu Džordža Majkla, nešto više od osam meseci nakon smrti britanske pop zvezde.
Naslova "Fantasy", remiks iz 80-ih godina, objavljen je u emisiji "Chris Evans Breakfast".
 
Producent Nil Rodžers napisao je na Tviteru da je na novom singlu radio s "podeljenim" osećanjima, sa "suzama, nesigurnošću, radošću i ljubavi".
 
Džordž Majkl umro je 25. decembra 2016. u 53. godini od kardiomiopatije s miokarditisom. Pokopan je tek krajem marta na severu Londona nakon niza nedelja istrage koja je pokazala da je umro prirodnom smrću.
 
Na njegovim stranicama na društvenim mrežama Majklove dve sestre Melani i Joda navode da žele "da nastave" bratovo delo "deleći" njegovu muzičku baštinu, "baš onako kako bi on sam želeo".
 
S više od 100 miliona prodatih nosača zvuka Majkl je poslednjih godina živeo povučeno i pripremao album kao i autobiografski dokumentarni film.
 
  • kika

    09.09.2017 12:13
    @pera
    Idiote!
  • the reason divine

    07.09.2017 19:17
    Predivni čisti tenor, izgrađen pevanjem gospela. Michael and his beautiful voice like Orfej, forever alive!
  • pera

    07.09.2017 18:24
    ..
    Pre nego sto na svacije iznenadjenje ne budu nasli citav njegov neobjavljen album ili dva ili deset.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ovo je još deset finalista Evrovizije

U finale izbora za Pesmu Evrovizije plasirali su se predstavnici Letonije, Austrije, Holandije, Norveške, Izreala, Grčke, Estonije, Švajcarske, Gruzije i Jermenije.